Kliniek voor gezelschapsdieren
 
line decor
 
line decor

 
 
 

Home » Sterilisatie hond, sterilisatie kat Bel nu » 0182 - 392 568

Sterilisatie van uw hond of kat

Curatieve en preventieve zorg van een professionele dierenkliniek!

Dierenkliniek Sijbrandij is gericht op het bieden van curatieve en preventieve zorg aan alle soorten huisdieren. Van honden en katten tot knaagdieren, vogels en vele andere diersoorten. Wij verzorgen onder andere inentingen, sterilisatie, het knippen van nagels en het inkorten van tanden. U bent verder bij ons aan het juiste adres voor bloedonderzoek, (digitale) röntgendiagnostiek, chirurgie, endoscopie, gynaecologie, orthopedie en voedings- en fokadvies. Ook de sterilisatie van uw kat of hond kunnen wij uitstekend verzorgen. Een afspraak maken voor de behandeling van uw huisdier kunt u doen door te bellen met 0182-392568!

Een dierenarts met een persoonlijke aandacht

Zoekt u een dierenkliniek waar een laagdrempelig karakter, kleinschaligheid en persoonlijk contact centraal staan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dierenkliniek Sijbrandij. Geen lange wachttijden, maar wel krijgt iedere patiënt voldoende tijd! Natuurlijk zorgen wij voor een veilige sterilisatie van uw hond of kat. Afhankelijk van uw specifieke wensen en budget maken wij gebruik van onze deskundigheid en liefde voor het vak en uw huisdier.

Neem contact op met Dierenkliniek Sijbrandij!

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van medische kennis, gedragswetenschap, voedingskunde en andere onderwerpen. Onze kliniek heeft elke 3 weken weekenddienst en zijn telefonisch altijd bereikbaar! Bovendien beschikken wij over een ruime selectie geneesmiddelen voor uw dier van gerenommeerde merken als Eukanuba, Royal Canin en Bayer. Zoekt u meer informatie over onze dienstverlening? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar info@dierenklinieksijbrandij.nl. Heeft u spoedeisende hulp nodig? Bel dan met 0182-392568!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Castratie hond, castratie kat - Progesteronbepaling - Sterilisatie hond, sterilisatie kat - Dierenkliniek Bodegraven, dierenkliniek Reeuwijk - Dierenarts Bodegraven, dierenarts Reeuwijk
 
Towerweb 2006