Kliniek voor gezelschapsdieren
 
line decor
 
line decor

 
 
 

Home » Castratie hond, castratie kat Bel nu » 0182 - 392 568

De juiste castratie van uw hond of kat

Curatieve en preventieve zorg voor uw huisdier!

Als dierenkliniek zijn wij begaan bij het bieden van curatieve en preventieve zorg aan alle soorten huisdieren. Van honden en katten tot knaagdieren, vogels en vele andere diersoorten; wij verzorgen onder andere inentingen, sterilisatie, het knippen van nagels en het inkorten van tanden. U bent verder voor bloedonderzoek, (digitale) röntgendiagnostiek, chirurgie, endoscopie, gynaecologie, orthopedie en voedings- en fokadvies bij ons aan het juiste adres. Ook de castratie van uw kat of hond verzorgen wij graag. Een afspraak maken voor de behandeling van uw huisdier doet u door te bellen met 0182-392568!

Persoonlijk contact van uw dierenarts

Bent u op zoek naar een dierenkliniek waar een laagdrempelig karakter, kleinschaligheid en persoonlijk contact centraal staan? Dan bent u bij dierenkliniek Sijbrandij aan het juiste adres. Geen lange wachttijden, maar wel voldoende tijd per patiënt bij ons. Natuurlijk zorgen wij voor een veilige en snelle castratie van uw hond of kat. Aan de hand van uw specifieke wensen en budget zorgen wij met deskundigheid en liefde voor het vak (en dieren) voor het welzijn van uw huisdier.

Dierenkliniek Sijbrandij helpt u graag!

Wij houden regelmatig scholing op het gebied van medische kennis, gedragswetenschap, voedingskunde en andere onderwerpen bij. Onze kliniek heeft eens in de 3 weken weekenddienst en zijn telefonisch altijd bereikbaar! Bovendien bieden wij een ruime selectie geneesmiddelen aan voor uw dier van merken als Eukanuba, Royal Canin en Bayer. Bent u op zoek naar meer informatie over onze dienstverlening? Stuur dan een e-mail via info@dierenklinieksijbrandij.nl. Heeft u spoedeisende hulp nodig? Bel dan naar 0182-392568!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Sterilisatie hond, sterilisatie kat - Progesteronbepaling - Dierenkliniek Bodegraven, dierenkliniek Reeuwijk - Castratie hond, castratie kat - Dierenarts Bodegraven, dierenarts Reeuwijk
 
Towerweb 2006