Kliniek voor gezelschapsdieren
 
line decor
 
line decor

 
 
 

Home » Progesteronbepaling Bel nu » 0182 - 392 568

Een progesteronbepaling door een professionele dierenkliniek

Curatieve en preventieve zorg!

Wanneer u bij dierenkliniek Sijbrandij aanklopt bent u zeker van een ervaringsdeskundige in het bieden van curatieve en preventieve zorg aan alle soorten huisdieren. Van honden en katten tot knaagdieren, vogels en vele andere diersoorten, wij verzorgen onder andere inentingen, sterilisatie, een progesteronbepaling, het knippen van nagels en het inkorten van tanden. Ook kunnen wij u helpen met bloedonderzoek, (digitale) röntgendiagnostiek, endoscopie, gynaecologie, chirurgie, orthopedie en voedings- en fokadvies. Een afspraak maken voor de behandeling van uw huisdier kunt u doen door te bellen met 0182-392568!

Een kleinschalige en persoonlijke dierenkliniek

Als dierenkliniek met een laagdrempelig karakter, kleinschaligheid en persoonlijk contact helpen wij u als dierenkliniek Sijbrandij graag. Bij ons geen lange wachttijden, maar wel krijgt iedere patiënt voldoende tijd! Ook een progesteronbepaling kunnen wij voor u verzorgen. Deze bepaling maakt het mogelijk het dekmoment van uw teef exact vast te stellen. Afhankelijk van uw specifieke wensen en budget maken wij gebruik van onze deskundigheid en liefde voor het vak en uw huisdier.

Schakel de hulp in van Dierenkliniek Sijbrandij!

Onze kliniek wordt regelmatig geschoold op het gebied van medische kennis, gedragswetenschap, voedingskunde en andere onderwerpen. Elke 3 weken heeft de dierenkliniek weekenddienst en zijn wij telefonisch altijd bereikbaar! Bovendien beschikken wij over een ruime selectie geneesmiddelen voor uw dier van gerenommeerde merken als Eukanuba, Royal Canin en Bayer. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wacht dan niet om een e-mail te sturen naar info@dierenklinieksijbrandij.nl. Voor spoedeisende hulp kunt u bellen met 0182-392568!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Sterilisatie hond, sterilisatie kat - Dierenarts Bodegraven, dierenarts Reeuwijk - Dierenkliniek Bodegraven, dierenkliniek Reeuwijk - Castratie hond, castratie kat - Progesteronbepaling
 
Towerweb 2006