Kliniek voor gezelschapsdieren
 
line decor
 
line decor

 
 
 

Home » Dierenkliniek Bodegraven, dierenkliniek Reeuwijk Bel nu » 0182 - 392 568

Zoekt u een dierenkliniek vlakbij Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen of Boskoop?

Als praktijk voor curatieve en preventieve zorg voor uw huisdier!

Sinds onze oprichting in 1997 zijn wij als dierenkliniek gericht op het bieden van curatieve en preventieve zorg aan huisdieren zoals honden, katten , knaagdieren, vogels en vele andere diersoorten. Wij verzorgen onder andere inentingen, sterilisatie, castratie, het knippen van nagels en het inkorten van tanden. U bent verder voor bloedonderzoek, (digitale) röntgendiagnostiek, endoscopie, gynaecologie, chirurgie, orthopedie en voedings- en fokadvies bij ons aan het juiste adres. Een afspraak maken voor de behandeling van uw huisdier door onze dierenkliniek in de regio Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk of Bodegraven doet u door te bellen met 0182-392568!

Laagdrempelig, kleinschalig en persoonlijk contact

Zoekt u een dierenkliniek in de omgeving van Reeuwijk, Gouda, Bodegraven, Boskoop of Waddinxveen waar een laagdrempelig karakter, kleinschaligheid en persoonlijk contact centraal staan, dan bent u bij dierenkliniek Sijbrandij aan het juiste adres. Geen lange wachttijden, maar wel voldoende tijd per patiënt bij ons. Aan de hand van uw specifieke wensen en budget zorgen wij met deskundigheid en liefde voor het vak voor het welzijn van uw huisdier.

Dierenkliniek Sijbrandij staat voor u klaar!

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van medische kennis, gedragswetenschap, voedingskunde en andere onderwerpen. Eenmaal in de 3 weken heeft onze kliniek weekenddienst en zijn we telefonisch altijd bereikbaar! Daarbij bieden we een ruime selectie aan geneesmiddelen voor uw dier van merken als Eukanuba, Royal Canin en Bayer. Zoekt u meer informatie over onze dienstverlening? Stuur dan een e-mail via info@dierenklinieksijbrandij.nl. Heeft u spoedeisende hulp nodig? Bel dan meteen met 0182-392568!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Sterilisatie hond, sterilisatie kat - Dierenkliniek Bodegraven, dierenkliniek Reeuwijk - Progesteronbepaling - Castratie hond, castratie kat - Dierenarts Bodegraven, dierenarts Reeuwijk
 
Towerweb 2006