Kliniek voor gezelschapsdieren
 
line decor
 
line decor

 
 
 

Home » Dierenarts Bodegraven, dierenarts Reeuwijk Bel nu » 0182 - 392 568

Dierenarts in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen of Boskoop nodig?

Wij zijn dé praktijk voor curatieve en preventieve zorg voor uw huisdier!

Al sinds onze oprichting in ’97 zijn we als dierenkliniek werkzaam in het bieden van curatieve en preventieve zorg aan huisdieren zoals honden, katten , knaagdieren, vogels en vele andere diersoorten. Hierbij kunt u denken aan het geven van inentingen, sterilisatie, castratie, het knippen van nagels en het inkorten van tanden. Ook voor bloedonderzoek, (digitale) röntgendiagnostiek, endoscopie, gynaecologie, orthopedie, chirurgie en voedings- en fokadvies kunt u bij ons terecht. Wilt u direct een afspraak maken voor de behandeling van uw huisdier door onze dierenarts in de regio Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk of Bodegraven? Bel dan met 0182-392568!

Kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk contact

Wanneer u op zoek bent naar een dierenarts in de omgeving van Reeuwijk, Gouda, Bodegraven, Boskoop of Waddinxveen waar kleinschaligheid, een laagdrempelig karakter en persoonlijk contact centraal staan, dan bent u bij dierenkliniek Sijbrandij aan het juiste adres. Bij ons geen lange wachttijden, maar wel voldoende tijd per patiënt. Op basis van uw specifieke wensen en budget begeleiden wij u met deskundigheid en liefde voor het vak bij het welzijn van uw huisdier.

Dierenkliniek Sijbrandij is er voor u!

Om bij te blijven in ons vak en om uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen, volgen we regelmatig scholing op het gebied van medische kennis, gedragswetenschap, voedingskunde en andere onderwerpen. Daarnaast hebben we eenmaal in de 3 weken weekenddienst en zijn we telefonisch altijd bereikbaar! Bovendien bieden we een ruime selectie aan geneesmiddelen voor uw dier van merken als Eukanuba, Royal Canin en Bayer. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Stuur ons dan een bericht via info@dierenklinieksijbrandij.nl. Heeft u spoedeisende hulp nodig? Bel dan direct met 0182-392568!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Dierenkliniek Bodegraven, dierenkliniek Reeuwijk - Castratie hond, castratie kat - Sterilisatie hond, sterilisatie kat - Dierenarts Bodegraven, dierenarts Reeuwijk - Progesteronbepaling
 
Towerweb 2006